Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2019-12-10
  Det lackar mot Jul ?

  Lackar? lacka julklappar vet nog de flesta dvs. försegla klappen men att försegla julen låter knepigt,nä denna lacka betyder lunka,traska eller närma sig, men svetten lackar? här betyder lacka läcka dvs svetten rinner så nu vet vi det. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2019-12-03
  Nu är det klippt

  Eller detta är saxat ur verkligheten. Man hinner prata en del medan man sitter i stolen dom fina saxarna dom har och om dom slipas för i dag känns det som allt är engångs men inte dessa saxar, jo dom slipas många gånger och man sänder dom till Australien!!! man blir förvånad men dom vanliga saxarna ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2019-11-27
  Nya sulor drar bäst

  Nu kan vintern komma för nu har atv en fått nya däck runt om, jag kör en hel del på asfalt och det sliter på däcken rätt mycke, det är tredje omgången på 14 år och vad dom kostar vet jag inte för det är Martin som betalar. Nu skall jag och Elisabeth åka till Spiskåpan på Hunneberg för det är 50 årsj... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2019-11-13
  Höst och ögon

  För en tid sedan var jag på efterkontroll när det gällde ögonoprationen, höger öga var bra men vänster måste opereras en gång till och det kan dom inte göra i U-a. utan jag måste till Möndal så jag har en remiss dit men när det blir få vi se, men nu skall jag till Jernberg och få rätt glas till det ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2019-11-01
  Det brinner vad gör jag?

  Var på ett möte som anhörigestödet och räddningstjänsten hade ordnat och det gick ut på att vag gör jag om det börjar brinna i mitt hem ? Varje hem är unik men även personerna, en del sitter i rullstol andra går med kryckor en det har sängkammare på övervåningen osv. Det är tänkt att man skall kunna... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela