Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 75

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2017-12-23
  En Vit Jul???

  Tyvärr inte,men en våt jul lär vi få.Julklappar då? Det är många år sedan vi slutade med det,vi köper till varandra Landlotter i stället för då stannar pengarna i landet och förhoppningvis till landsbygden.God Jul från Elisabeth och Dick. (Läs mer)

  15 kommentarer

  Familj • 2017-04-30
  Yrkessjukdom

  När jag kör bil och Elisabeth är med framför allt under sommarhalvåret så säger hon med jämna mellanrum, det vore bra om du ser på vägen  ibland också!! Tyvärr är det så att jag ser på allt utanför vägen, traktorer,grödor,djur,hur kommer skörden att bli osv. det är sånt som kallas för en gammal bond... (Läs mer)

  73 kommentarer

  Familj • 2016-12-21
  Barn på nytt?

  Man skulle kunna tro det, men årets julkalender är den bästa som gått på många år,jag ser framemot nytt avsnitt varje dag och har inte missat ett enda avsnitt.Vet inte vad barn har sagt men eftersom inget har skrivits  i tidningarna måste det vara en höjdare.Hoppas att den går till historien som en ... (Läs mer)

  58 kommentarer

  Familj • 2016-01-01
  Hjulen är över

  Det blev en lite vit jul men den är också över.Vi firade nyår hos goda vänner i Hamburgsund,det var pluss 2 grader när vi åkte hem på natten,eftersom vi firat nyår tillsmans i över 40 år så blir det alltid gamla minnen på tal och ett var vädret på nyår,för många år sedan var det över -25 grader när ... (Läs mer)

  295 kommentarer

  Familj • 2015-04-13
  Vedsäckar

  Det är lite av en revulition att hantera veden i storsäck,helgen har gått i vedens tecken,det är bara dottern Lisa som använder ved till braskaminen men det är mitt arbete att fixsa fram den och med hjälp av en gammal traktor med frontlasare och säckhantering så är arbetet inte så betungande. (Läs mer)

  276 kommentarer

  FamiljDela