Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 76

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2015-03-14
  Skogen

  Nu är allt virke framkört men skogsmaskiner och rengn är ingen bra kombination,för att lastbil med släp skall kunna hämta virket måste Martin köra bort all gegga som blivit och sedan lägga på ett par lass 0-80 och hoppas att det inte blir mer regn. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete • 2015-03-09
  Hunden ROY

  Så ser han ut med boll. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2015-03-09
  Vägarbete

  Solen skiner och den samfällda Rödhällevägen hade torkat så Martin,Arne och skulle passa på att fylla i hålorna i vägen med 0-18,nartuligt vis kommer grannar ut och skall prata bort en stund,på bilden ser vi Arne visa på hur många sätt det går att stötta sig på en spade,längst ner till vänster ser v... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2015-03-08
  Ulseröds kvarn

  Så här ser alla gånggärn ut till kvarnen. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-03-07
  Våren?

  Blåsipporna har kommit hos Margareta och Flemming i Alviken jag väntar på tussilagon.Rustan Windelberg har smidigt klart gångjärnen till den stora dörren på Ulseröds väderkvarn dom kommer att pryda sin plats. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela