Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 76

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-07-13
  Soldattorp


  Nu är boken änterligen färdig,det har tagit oss minst 5 år att inventera och dokumentera soldattorpen i Tanums kompani så nu kan ni som vill köpa boken göra det.Vi säljer den på Sannäsdagen,Tanumsdagen,sockenmagastnet Tanumshede tisdag och fredag kl 13-16,men det går bra att ringa Margareta 070-3079... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2014-07-08
  Lärkvirke


  Nu är det upplagt för torkning,en del skall redan i höst användas till kvarnen. I början av sep.skall rep.börja. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2014-07-08
  Vingvirke


  Lärkstockarna som skall bli vingarna till Ulseröds kvarn är nu sågade dom längsta stockarna var 6.3 m långa och väde bly,sågningen tog 5 timmar,men med Peter i Hallind och Ronny Dahlberg så gick det bra. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2014-07-02
  Linneasjön


  Radioprogramet från Linneasjön blev en trevlig eftermiddag,solen lyste som en stor gul gud.Det kom flera besökare spontant under inspelningen .Cajsa var helt betagen av en sån fin plats,hennes medhjälpare sa att han skall ta med sin familj hit.Hur det lät i radion vet jag ännu inte.Vid micken.Dick (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur • 2014-07-02
  Hemvärnet


  Efter 43 år inom Hemvärnet så har jag varit på Skredsvik och lämnat in min utrustning,men jag har en garderob full med gamla och nyare uniformer för man vet ju inte det kan komma till pass till maskerader eller karnevaler,jag har hjälpt Strömstads musum med kläder och annat för en utställning om ber... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FritidDela