Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 76

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2013-05-27
  Fiber

  Att gräva av en telefonledning med 600 trådar i är snart gjort men att laga den tog två dagar,abonenterna på Klätta-Västbacke var inte glada,en av telegubbarna sa att blir det inte rätt så får dom göra en ny telefonkatalog. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2013-05-19
  Svanar Sannäs

  Alla vi som följer det häckande paret i Sannäs varje år upplever detta som ett vårtecken och frågan hur många ungar blir det i år?Att svanar håller ihop livet ut låter trevligt men är inte sant,vad som är sant är att bägge hjälps åt att ruva äggen så här kan konstatera att mamma och pappaledigheten ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur • 2013-05-13
  Kosläpp på Säm

  Det är inte bara i övriga Sverige som intresset för kosläpp ökar utan på Säm också. Kl 10.00 igår släpptes korna. Det hade slutat rengna så det var ett idealt väder, för mycket sol kan göra att djuren inte ser så bra utan blir bländade. Förutom grannar med barn hade vi släktbesök från Stockholm. Jag... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete • 2013-05-08
  Resö

  Fick denna bild på E-post,två väl påpälsade individer.Vad blir det av denna man(n)en? (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2013-05-03
  Våren

  Det är inte bara bönder som väntar på vårplöjningen,fiskmåsarna har den sista tiden flugit över åkrna och spanat efter någon som plöjer,på militärspråk kallas det flygspaning efter något matnyttigt.Dick (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  LandetDela