Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2011-10-24
  Utvecklingen går framåt, och tur är väl det.

  Kan inte låta bli att visa skillnaden mellan gårdens äldsta och yngsta traktor. Det är 75 års utveckling mellan bilderna, titta och njut. Jag har kört båda, ni kan ju gissa vilken jag föredrar att köra idag. Har suttit och skumpat på traktorer i 60 år och varje ny traktor har man tyckt varit en enorm... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2011-10-17
  Blandade tankar

  Älgskog? (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete,Fritid • 2011-10-11
  Fredag morgon kl 03:30 ringer telefonen..

  Orden var enkla; försvunnen man vid Tjurpannan, samla så många från din grupp som möjligt. Styrkebesked kl 07:00, samling Saltviks camping 08:30.

  Vid niotiden fanns 64 hemvärnare, massor av poliser, 7 hundpatruller och helikopter. Vi startade i sämsta tänkbara väder, storm i byarna och hällregn, men...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete • 2011-10-04
  Paintball

  Vi var 18 st hemvärnsmän eller som det också heter nationella skyddsstyrkan, som träffades för att prata om önskemål, framtida utbildningar och övningar. Sedan blev det grillning med tillbehör, och som grädde på moset avslutade vi med 2 tim paintball.

  Vi fick skyddskläder som tur var för man såg ut...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2011-09-27
  Highland Cattle, höglandsko från Skottland

  Man ser nästan bara bruna Highland Cattle ute på betesmarker, och så har dom stora Texashorn. HC kan ha många färger, röd, guld, gråbrun osv. HC på bilden är avhornad som liten, det sker vid 1-2 månaders ålder. Det är många personer som blivit allvarligt skadade av deras stora horn. Varför man inte... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FritidDela