Tanums kommunvapen
Dela
Klas Lundblad

Lisbeth Sandersson, 55


Hårfrisörska, Grebbestad
"Jag spelar golf på Mjölkeröd och Fjällbackas fina banor. Vädret här är ofta bättre än där jag kommer ifrån, och därmed är golfsäsongen längre. Havet och ljuset här är fantastiskt. Det är som att se en ny tavla varje dag. Bara att från vårt hus på Härlidsberget få se fiskebåtarna komma och gå från Grebbestads hamn är som en dröm."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2012-07-19
  Lugnet efter stormen

  (Läs mer)

  224 kommentarer

  Allmänt,Boende,Fritid • 2011-11-14
  Sjunga i kör

  Som nyinflyttad måste man ju ha lite fritidsintressen på hösten o den mörka tiden på året, det finns mycket man kan fördriva tiden med, men jag har valt att gå med i kören Chorus, har tidigare varit med i kör i Trollhättan. Vi har redan hunnit med att ha en omtyckt konsert i Grebbestads Kyrka där vi... (Läs mer)

  604 kommentarer

  Fritid,Kultur • 2011-09-26
  Efter stormen kommer lugnet.

  Ja då har vi börjat bo in oss ordentligt och nu skall vi få känna på hur det är att på allvar bo vid havet. Stormen Katja fick vi känna på ordentligt här uppe på Härlidsberget men det var bara possitivt för nu vet vi att husen är ordentlgit byggda och det känns tryggt. 

  Lugnet har vi inte kännt av så...

  (Läs mer)

  256 kommentarer

  Allmänt,Boende,Fritid • 2011-07-22
  Härlig golfdag på Mjölkeröd

  Jag hade en underbar härlig golfdag med två av mina bästa Norska vänner. Denna dag gästades också golfbanan av skådisar som Stig Engström (Göta Kanal 1, Gynekologen i Askim) och ICA Stig (kommer inte ihåg hans riktiga namn). Har tyvärr ingen bild. Men jag pratade en stund med Stig Engström eftersom...

  (Läs mer)

  301 kommentarer

  FritidDela